Fancy fancy på fiskekorgen


Klockan halv nio träffade vi upp Mamma, Daniella, (Hjärtat) Geimsjö och Ulf Ryder.  

Vi skulle gå på en av Göteborgs mest exklusiva resturanger visade det sig.
Göteborgs fiskakrog, med en stjärna i mischellin guiden.

Ulf Ryder hade fixat menyn. Förrätt 1: En rökt tonfisk tatatatattatata.. ja.. = God liten
brun sak. 4 flaskor môet. Förrätt 2: En liten räksoppa - helt sagolik, mer môet.

3. Förätt: En halv svensk hummer med två röror en aoili, en hetcilitomat sås,
med små rostade frallor och en eklagrad Chabli från 2006. Ett balanserat årgångs
vin som kostar skjortan på systemet.

4. Varm rätten var en torskrygg, på grönsaksbädd, krydstekta potatisar,
skirat smör, riven pepparot, och en äggtarta...(Torsken var sagolik!)

Alla uppskattade den goda maten, det skrattades och skålades och vi hördes
nog mest på hela resturangen. Min mamma är hon som sitter här till vänster
längst ut. Hon är världens bästa mamma, hon är såå snäll. Hon betalade min
parkering igår på stan 60kr!!! för att jag och hjärtat skulle kunna dricka lite gott vin.

Efterätt 1: Creambrulé med vailjskum och nyponsoppa + calvados
Efterrätt 2: Mjölkchokladcream med vaniljskum, pepparstekta krusbar/jordgubbar och
rostade franska kex. - I Loved this!

Jag och Geimsjö gick in på desseren med glatt humör. Till Drack
jag sött dessertvin och Geimsjö drack wiskey on the rooks.

Vad tycker du om det jag skrivit?

Skriv till mig:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback