Buenos Aires

Tre dagar i Buenos Aires nu. Vi har sett allt man kan se, ätit gott kött och frossar i dulce dulce dulce. Nu ska vi till Salta.


Argentina

just nu befinner jag mig i Argentina och jag kommer hem den 11/11. Jag ska försöka blogga lite senare i veckan. Kram

Jobbat och mys med Mandy


Tränat och varit med hjärtat


Romantisk kväll

Igår bjöd jag hjärtat på en romantisk middag. Jag hade tänt ljus i hela lägenheten. När han steg innan för dörren fick han en GT sen blev det räksoppa, ljummen räksallad med rotfrukter och som avslutning en söt italiensk bomb med kaffe och likör. Hjärtat gav mig 10 hustru poäng ;-)

Nu på morgonen har vi ätit frukost ihop. Hjärtat ska vidare till jobbet och jag ska köra balansträning på gymmet.


Myskväll med Sanna och Pettson

Kanonpass idag svettades som om jag suttit i en bastu på 100 grader. Skönt! Nu är vi hemma hos Sanna och Pettson och äter pita med kyckling.


Späckad dag!

Idag har jag jobbat som en skållad råtta! Cecilia och Petra har varit fantastiska! Snart är min affärsplan klar. Kritiska tidpunkter är utpekade. Nu väntar material och marknadsföringsstrategi. Mellan mina bolagsledningsuppdrag är det fullt ös med bodelningar, utredningar om dolda fel och annat smått och gått! Trots 10 h övertid denna vecka känner jag mig full av energi! Gulligast var en gammal kund som återvände och ville ha mer hjälp. Då blir man glad och inser att kunderna är nöjd med det arbete man gör!


Jakt och ny massor på jobbet

Efter en helg i Uppsala med mamma, pappa och hjärtat med jakt, svampplockning och mys omfamnar jag arbetets måsten. Mycket ska ros i land. Jag är laddad och jobbar hårt. Många långa kvällar med godis och kaffe. I morgon ska min operativa rapport in. Hjärtat ser på fotboll med Hagelin. De bjöd mig nyss på glass, det var gott och behövligt. Snart bär det av till Argentina!


Morgonpass


Taggad på matlagning just nu!

Har lagat massor av mat nu på sistone, äggryta, biffar, rostade rotfrukter, pasta med philadelphia, knäckebröd, surdegsbröd, olivbröd m.m.

Idag körde jag även mitt första pre-vasaloppspass. 25 min löpning, lutning 3, 12 km/h. Därefter 30 min stakning (maskin) sedan 20 min stakstyrka/balans. På kvällen körde jag även 20 min cross. Är nöjd med dagens pass, framför allt den mentala styrkan. Visst kondisen är inte vad dem borde men det är bara att bita i. För mig fungerar det när jag säger till mig själv "Det är ingenting i jämförelse med hur jobbigt Vasaloppet kommer att bli.. Gör det ont nu så tänk hur ont det kommer att göra då..". Den 11 nov kör jag igång på allvar med Vasaloppsträningen.


Bakat


Fina bilder

Fina bröllopsparet
Hjärtats farbror och kusin
Fina Soffan som snart ska bli mamma!
Hjärtat och Soffans kille Nicklas
Moi!
 

Mer minnen


Minnen från bröllopet


Dags att åka hem till Sverige