Det vackraste jag vet!

Du är det vackraste jag vet.. och jag saknar dig. huvudet värker och jag skulle i säng för 30 min sedan, men packningen drog ut på tiden. Vet inte hur jag ska kunna frakta med mig damsugare och vattenkokare?.. har redan 5 väskor! 5 väskor på en liten tjej som mig.. just ja, har ju glömt att berätta att jag färgat håret, "hor-blont".. men har fått två oberoende av varandra komplimanger så helt knas kan det inte ha blivit. Men tycker fortfarande att det skiftar i organge. Farfar var jätte gullig idag lagade hjortron sylt till mig. Han vet att jag älskar det!.. annars har jag tränat lite, sett en dokumentär om sakira. Dessutom har jag sett en hel galen film om några snubbar som låtsades som att deras mördade chef inte var död.. riktigt rolig var den, ganska makaber. Just nu har jag huvudvärk, morgonens våta ögon har jag att skylla. Alltid om jag varit ledsen länge och gått och spänt mina bekymmersrynkor mellan ögonen så får jag huvudvärk. Hoppas inte dom sväller upp i morn.. ögonen altså vore inte så nice när jag ska möta hjärtat. Ska faktiskt möta honom klockan 2 på centralen sen ska vi åka ihop nere till gbg. Sen blir det 4x24 underbara timmar tillsammans!  Längtar! 7h nu tills jag åker.. dax att hoppa i säng.Godnatt!

Jag är så kär!

Jag ville tillägna detta inlägg till kärleken. Att vara kär är sagolikt. Att ha en kille som gör allt för en är overkligt. Låten "Have I told you lately that I love you".. spelas. Jag minns vad du sa. Men det kommer aldrig hända för oss. För vi har funnit varann och allt känns så himla fantastiskt! Och jag kommer alltid berätta för dig hur mycket du betyder för mig och det är inget jag kommer gömma. Jag vill att hela världen ska veta. Vad är det som gör dig så fantastisk? För det första har jag aldrig varit med om en kille som tagit så väl hand om mig, som ärligt brytt sig o mig, och älskat mig till 100% för den jag är. ( och som du brukar säga.. det skadar ju inte att du är väldigt vacker!) Du lagar mat till mig, lägger ner timmars av arbete, du handlar, fixar städar allt för att göra det mysigt när jag kommer. Du följer mig till centralen när jag ska åka, du tröstar mig om jag är ledsen och stärker min självkänsla/självförtroende genom att alltid visa hur mycket du tycker om mig. Du betyder så mycket för mig och jag är så glad att jag träffat dig! och jag ska försöka vara allt det som du är för mig, för dig! Tack för allt!

Jul i Umeå

Jul i Umeå

En dag av depp

Man kan tycka att jag klagar på I-lands problem men jag är skiit deppad idag. 1.Jag kunde inte boka om min biljett till christian :-( 2. Mitt hår är orange..mamma skulle fixa det med lite hemma färg och ja... resultatet blev sämre husvagns-bingo-kärring. fult så in i norden! 3. Mitt ansikte är uppsvält.. rund som en liten boll.. inte fint 4. Mamma har smittat mig med hennes fökylning, rostig i halsen 5. klokan är inte äns 12 på dagen och solen är redan påväg ner 6. Jag har massa tenta plugg och jag bara somnar så fort jag öppnar böckerna 7. Måste anmäla mig till vårterminen på en hemsida på nätet, men jag kan inte lösen ordet och det måste vara anmält senast den 28... bara ett problem alla på CSN har julledigt.. hur tusan ska det gå med mina studier i vår? 8. Har ätit massa peppisar i morse men inte äns dom kunde få mig glad 9.Är fett PMS grinig men har inte PMS.. gaaad! 10.Tove svarar aldrig när man ringer henne.. vad har man för tjejkompisar egentligen? 11. Ont i huvudet och slö är man också.. shiiit.... ni ser ju bara.. jag som vanligtvis är en possitiv person.. ojojoj...så hur ska jag vända detta.. självdestruktiva-negativa tänkande??... Får väll dra och träna lite.. (är ju lite förkyld som sagt... grrrrr!) SAKNAR DIG! HJÄRTAT! om jag hade fått en kram nu hade allt kännts så mkt bättre!


2 år sedan

2 år sedan

Tyck om mig för den jag är

För endast i några år till kan jag leva på mitt yttre, sen kommer mitt inre vara det som du måste gilla mig för.......avslutningsvis:  Min filosofi "Det är inte svårt att vara otrevlig, kall och snobbig, men att vara snäll mot alla kan ibland vara kämpigt.. men det är en kamp jag vill ta"

Till dig hjärtat!

Godjul hjärtat till dig och hela din fantastiska familj! Du är bäst! Du, hela du och ingen annan!

En liten bit av kärlek i köket

En liten bita av kärlek i köket


Dagens ämne

För att inleda dagensblogg med lite världsnyheter. Till och börja med har Paris Hilton kommit ut med påståendet att hon skulle ha levt celibat i 6 månader. Sex fri? Hur vida det stämmer eller ej är inte min sak att avgöra, men jag kan säga är, att stämmer det så tycker jag synd om stackarn. Själv har det gått upp för mig på slutet vad sex egentligen är. Dagens andra nyhet är det faktum att jag faktiskt klarat en hel dag utan sötsaker (som lovat!). Nr 2 nyhet: jag har jobbat från 13.00-20.00 idag och jag är grymt trött. har varit mkt att stå i, allt på jobb datorn hade raderats och vi fick göra om en massa. Dessutom var chefen lite på halv taskigt humör eftersom en i receptionen (min polare sara) hade sagt upp sig (tråkigt gumman!). Nyhet nr 3. Mitt hjärta han är det bästa på jorden, vet ni han kanske ska laga massa god lakto fri julmat till mig på torsdag. jag är så lycklig. Kan bara säga det om och om igen. Sju jävlar vilken kille han är! shiiiiit! ponfritt! ...nu ringde han också.. åå så söt på rösten, som socker.. Tänk om alla killar kunde låta så där varma och gulliga på telefonen men ack nej! Tur att jag har den stora turen att få ha en pojkvänn vars ord är som honung.

lill jul på klätten

lill jul på klätten


Mötet med föräldrarna

Mötet med föräldrarna