Kvällsbad i Härlanda Tjärn


Åkte upp med Tim och tog ett kvällsbad i Härlanda Tjärn.

Mitt hjärta är hemma och jag har aldrig varit lyckligare


MItt hjärta är hemma nu! Hämtade honom halv tio i morse på tåget. Han kom med nattåget. Aldrig har jag sett en så vacker figur. Han kom gående på sidan av tåget, med bränna, lite skägg stubb, kamoflagebrallor, och en jätte stor rycksäck. Men störst av allt var hans leende när han såg mig. Han såg lycklig ut och jag kännde mig otroligt lyckligt lottad. När vi kom hem svidade vi om fort och åkte med kusin Tim ut till Marsstrand.

Där tog vi ett varv runt ön och bestämde oss för en fläktande plats att slå oss ner. Tim badade massor, jag pluggade skadeståndsrätt och hjärtat läste GT-bilaga, ett repotage med hans favorit Jill Johnsson. Solen gassade och de 32 graderna steke oss gyllerbruna. Vid 15 gick vi och köpte glass.

Sen vid 4 bestämde vi oss efter lätt diagnos av solsting att åka hem. Hemma såg vi på en jätte bra film. Sen lagade hjärtat middag - sill och potäter! super gott! Efter middagen fick jag ligga utslagen ett tag på golvet, uppsväld, ont i magen, - skit mage! sluta vara kajko! Hjärtat gick och la sig han ska upp 3 i natt och jobba och var helt slut. Jag och Tim åkte upp till Härlanda tjärn och tog ett kvälls dopp. På hem vägen hade vi en extremt rolig stund då vi pratade pinsamma sexminnen. haha!

Jag och Tim tog en middag på Avenyn









Nu har min kusin kommit

Min kusin Tim är på besök nu i göteborg. Tillsammans ska vi ner och äta på resturang på avenyn i kväll. Göteborg kokar i kväll, 32 grader, sol och Iron Maden är i stan. Det är som upplagt för folkfest! Dagen har varit kanon, har varit på ett super humör hela dagen, dom på jobbet sa att "Det riktigt strålar om dig idag". Kanske har det att göra med att sommaren har varit så härlig så här långt! Efter jobbet tränade jag lätt, sen åkte jag hem och städade lägenheten. Skönt att ha det rent och snyggt omkring sig!...Och i morn kommer hjärtat! wiie!

En man på fjället





Min karl
är uppe och går på fjället. Han och hans bästa kompis är ute och fjällfiskar. Jag är avis, och jag saknar honom. Tänk va underbart att vara ute och vandra hela dagarna, laga mat på spritkök, och sova i tält. Som tur är har jag vant mig att ha honom på avstånd (i och med hans studier denna vår) så det är inte lika jobbigt som förra året. Det jobbigaste är inte att han är massa mil bort utan att han inte har mobil kontakt och jag får inte höra hans röst10 dagar.

Idag har jag förvaltat min dag väl. Gick en powerwalk i morse, men bara 30 min. Sen jobbade jag mellan 11-18.30. Efter jobbet gick jag ut med stavarna. Passerade gymmet, körde styrka 20 min (axlar, triceps, bröst, och rygg) sen stavade jag hem. Nu ska jag slappa framför tv:n. I morn ska jag försöka locka med Jossan på en stavtur. Beräknar att mitt tränanade ska komma igång efter helgen. DÅ är sommaren slut för min del och allvaret börjar. Ps: pluggandet inför tentan går seeegt. Har läst sammanlagt 40 sidor... har x100 kvar.. ska försöka läsa lite på onsdag och torsdag. Läste i tidningen idag att det ska bli strålande väder i sthlm området i veckan. Och eftersom jag är ledig onsdag-torsdag så ska jag ta flyget upp till arlanda och sen ska jag vidare ut till sommarstudan. Blir en kort vissit men det är det värt. 30+, hela familjen sammlad. Till och med lill syrran är där nu, nyss hemkommen från Båstad.

En liten puss


Är man kär så är man kär och då får man pussa på sin käresta

Grillmys före Bruce


jag var super laddad för att gå på Bruce. Trotts att jag jobbat från 8-15 så
var jag på strålande humör och jätte pigg!

Vi var ett härligt gäng, halva skaran jobbar på järnvägen som lokförare,
eller tågvärdar, 1/3 på systembolaget, 1/3 inom sjuk och friskvården.

Kan det bli bättre än grillad oxfile, hemma gjord potatissallad, hemma gjorda
såser, avokadomoss, osv. I strålande solsken (27 grader)

Sen var det tävlingar som gällde, galjlopp, irrlänskjulafont och lite
styrke övningar för karlarna.

Jag och min blivande svärmor Eva. Satt lungt och tittade på när karlarna
skulle visa vem som var starkast och vem som kunde ligga bäst i en
hängmatta.

Bruce Springsteen is the king


56 tusen Göteborgare och jag/hjärtat/familjen klappade så att hela södra
sverige hörde att kungen var i stan.


En kärleksfull konsertpuss då stämningen var topp



sången dånade långt efter att Bruce hade slutat spela.
Koncerten får  helt klart 5 stjärnor!

Grillkväll


Åkte upp på kvällkvisten och grillade vid Delsjön. Matilda och Robin var med.

Vi grillade, myste, drack bubbel och rose. Mycket trevligt! idag har jag haft
stor städning hemma. Jag och hjärtat har tvättat/städat/dammat och nu
skiner det. Skitsamma att det var 27 grader ute och årets finnaste dag.
Man måste ju ta hand om sitt hem också.. nu ska jag ut och göra nått. har
inte bestämt vad än.. men ska sätta mig på cyckeln sen får vi se vart det
bär av.

Blåbär och frissbeeeeegolf


Igår fick jag sluta vi halv 12 från jobbet. Och jag fick gå hem med full betalning - helt underbart! Alla i personalen skulle få en bonusdag. Jag tog ut min direkt. (Solen strålade , hjärtat var hemma på semester och jag var less på att jobba - perfekt!) jag och hjärtat åkte upp till Delsjö området och tog en sväng upp runt östra långevattnet.

Sen åkte vi hem, lagade buchetas och grekisksallad, samtidigt som vi såg på Gone baby gone. (En jätte bra film, med Ben Afflecks lillebror i huvudrollen, En triller som får 4 stjärnor av mig)

Sen åkte vi och plockade blåbär. Eller rättare sagt jag plockade blåbär och hjärtat låg på en sten i solen och läste GT.

Sen åkte vi hem svängde ihop en kalas god Brockoli och Chevre paj som vi avnjöt med ett glas Masi. Vid 9 tiden åkte vi spelade 18 hål frissbeeeee golf. Var jätte roligt. Var första gången för mig.. och man kan lungt säga att jag inte var någon tallang. Men det var avkopplande och mysigt.

Trevligt att gå runt i mycket varierande terräng. Nu är det onsdag och jag är ledig. Det ska bli en toppen dag idag, stålade sol och mellan 25-30 grader. Kände redan det när jag gick på min powerwalk i morse vid halv 6. Planen för dagen är att först åka och träna på gymmet, och nu ska jag komma i gång ska jag lova er.. jag ska slita järnet och svettas sönder. Sen ska vi hem äta en snabb lunch och sedan i väg och träffa Hjärtats mormor och gå en promenad med lilla Dante (Hjärtats föräldrars hund) sen vid 6-7 ska vi och grilla med Matilda och hennes pojkvänn Robin. Mycket aktiviter alltså! Precis i min smak!!!