Tankar, förkylning, tvätt


Ps: ska börja sälja ut lite prylar.
Har konstaterat att jag äger mer än jag behöver på långa vägar så nu kommer

jag framöver lägga ut lite bilder här. Tanken är att om någon av er är sugna på något så kan ni få köpa det före jag lägger ut det på blocket. Bla. kommer det bli alla mina gammla studieböcker och lite kläder.

Idag har jag blivit redigt förkyld. Tanken var att jag egentligen skulle åka ut till Alingsås idag med Anne, men jag var tvungen att ställa in. Magen är risig, huvudet värker, det finns ingen koncentration. Var nog detta jag kännde av i Lördags på festen. Tror att min kropp har fightats mot den här förkylningen några dagar men nu orkade den inte längre hålla emot.

Eftersom koncentrationen är så låg nu, kan jag inte ta till mig litteraturen på ett bra sätt så istället för att plugga har jag vattnat mina blommor, städat under lite vårkläder, sorterat mina klänningar i gaderoben, och tvättat. Efter lunch ska jag sätta mig och titta på materialet till tentan i morgon. Känner mig lite otaggad. Mest eftersom man inte vet vad som är rätt och vad som är fel. Hadde underlättat så mycket om man bara vetat vad som varit rätt och sedan pluggat in det, nu känner man sig mest lite virrig.

Vad tycker du om det jag skrivit?

Skriv till mig:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback