Tiden med dig är alltid fantastisk!

Med hemmagjord pizza, regnskogsäventyr, fiskar och ormar, kina mat, toabesök, teknikvärld, rostade rotfrukter och kött, vin, mys, sov, promenad i solen runt sjö, biläventyr, soppa i stuga, träning på gymmet, romanstisk film, massa godis och chips, utgång med pettsson och tjej, sova, Amerikan brunch, kli i håret, sov 3h, hockey match, bilen sluta funka, hem med Micka, sov, upp varma mackor, tur till kungälv, lunch på italienskresturang, bärgningsbil hämade bilen, hem, magkramp, godis, gräddig rotfruksgratäng, kortspel, dusch, kärlekslappar, hångelgrotta, hand----, dina vackra ögon, sov, upp åka till stationen, säga hejdå, tugnt så in i helvete. 3h tåg, Lund, Tenta resultat, 2p från VG jätte nöjd. Träningsverk på insida lår. Trött. Jobbar om 1h. Äter solros frön. Måste deffa, men inte idag. 4 min, hjärtat slutar, då ska jag ringa. måste få höra hans röst. Helgen har varit sagolik. Du är bäst!

Tack för att du ringde

Jag blev jätte glad för att du ringde, att få vakna av din mjunka stämma var precis vad jag behövde idag!

Jag kan inte somna utan dig!

Jag kan inte somna utan dig!


Dikt

Dikt

vad som än händer i morgon och idag så kan ingen älska dig mer än jag och vad som än händer med världen och med mig så kommer jag aldrig någonsin att glömma dig. ---För att du ska förstå hur mycket du betyder för mig tänkte jag göra några liknelser. Du är lika underbar som morgon träningen klockan 6. Du är lika vacker som en regnskog, du är lika söt som en ny utslagen blåsippa, du är lika snäll som Nallepuh. Om det inte vore allt är du lika pucko som jag, och du är lika ljuvlig som en daddel...min lilla tok!

Urgulliga sms

Fick urgulliga sms i natt och jag blev så lycklig! hjärtat kom hem vid halv fem, jag är glad att han var ute och roade sig. Man kan inte bara jobba jobba jobba. Han måste hinna njuta lite av sitt liv också!

Saker jag vill göra med mitt hjärta

Åka utomlands, göra hemma gjord sushi, gå på en danskurs, skjuta lerduvor, åka vattenskidor, lasta hö, Segla på vår segelbåt, fiska, grilla vid havet en solig kväll, Bada i en bubbel pol .... tur att vi har hela livet på oss!

Vi ringer om varandra

Varje gång hjärtat ringer missar jag det. Det är skam! Måste sätta på mobilen på ljud... aja. I går var jag med Natalie och Christian. Först åkte vi med Chrisitans kompis Diedrik till Willeys och handlade, sen tränade jag, åt middag och sen vid 7 drog jag hem till Scheele (chrisitan) för att förfesta. Gjorde natalie fin, sminkade henne och fixade håret. Sen drog vi till &bar. Drack en glass vitt och satt och chätade. Chrisitan bjöd in mig och mitt hjärta till hans herrgård den 10:de. Ska bli jätte trevligt. Vi ska gå i skogen, skjuta lerduvor, va i ladugården osv. Ska bli jätte trevligt! Blir att fira alla hjärtans dag och min födelsedag i förväg då.. Nu har jag varit borta från mitt hjärta i snart 1,5 vecka. Det är tugnt. Men det går! Det tär inte på min känslor. Tvärt om saknar honom så jag blir grön! Distansförhållande hade aldrig funkat för mig om jag inte haft så starka känslor och en så fantastisk pojkvänn. Våran dagliga mobil kontakt, sms osv. Gör att avståndet känns kortare. Ibland känns det nästan som att han är fast han är någon annan stans. Chrisitan behöver aldrig vara orolig att jag ska sluta tycka om honom bara för att vi inte ses på två veckor. Jag älskar honom. Man får försöka se det positiva. Jag får tid att sköta studierna, träningen och allt annat. Men oj sååå man saknar honom! Men tyvär är det ett så det måste va.. och jag ska säga att om någon frågar så tycker jag inte att det är dåligt med distansförhållande! NEJ NEJ NEJ! Det går hur bra som helst! Men visst vill man ha sitt hjärta här hela tiden. Tvätta i hop, laga mat i hop, ja allt. Men det går hur bra som helst för oss. Han är ju fantastisk hur skulle det inte kunna gå bra? Pratade med han nyss. Han var så gullig och jag blev så glad. Han sa att han tyckte om mig mest och att jag var finast. *ler* åååå...hjärtat!

Oplanerad kväll.

Först såg jag lets dance, sen skulle jag gå och lägga mig men efter att ha klämt en hel burk inlagda röbetor (fråga mig ej varför) så bestämde jag mig för att gå fram och tillbaka till expressohaus i högklackat. När efter jag snavat och fastnad i gatstenen ca 120gr kom fram var expressohaus stängt. men 10 meter där låg en resturang (feliini) eller nått sånt. Eftersom jag köpt en gainomax på Seveneleven och det var kalt ute så behövde jag gå på toa så jag gick in på resturangen och lånade toan. Efteråt försökte bartendern köra nått rejs och ville bjuda på drinkar och shoots men jag sa att jag inte drack och att jag "Väntade på min pojkvänn". Eftertag ålade han fram en loka som jag drack för att vara artig. Jag ringde Scheele men han var på förfest på andra sidan stan någonstans. Jag satt där, saknade chrisitan så jag höll på att dö. Några äkliga gammla gubbar, la några allt för långa blickar åt mitt håll och jag kände att det var dax att gå. Hem styltandes mötte jag Anna och Jens som jobbar (eller snarare jobbade med på nationen) dom skulle till T-bar. (där jag camilla och chrisitan var ute förra gången) och trugade och envisades att jag skulle med. Eftertag så gjorde jag även detta för att vara snäll. Inne på T-bar var det speckat med folk och jag gick mest runt i cirklar. Som vanligt kännde jag att utgång inte var min grej. Musiken var kass, studenterna/folket över fulla och drägggiga, för mkt brats och ja allt annat patrask. Jag ställde mig i hörnet på baren och tänkte på hur mycket jag ville till göteborg. Och hur mycket vill ligga i en varm mysig säng med chrisitan i stället. Jag tittade på folket. Och lessen över att säga det här är jag men, jag tyckte det var patetiskt. Killar med bakslick stod och viftade med sedlar i baren, tjejer klängde på deras ben, andra tjejer dansade vulgärt på dansgolvet. Alla var stup fulla, alla utom jag. Jag bara kände här passar jag inte in. Är det jag som är konstig? som inte kan anpassa mig socialt. efter 30 min gick jag. min fötter värkte och jag påminndes om att aldrig ta på mig 10cm klackar när man ska ut på krogen.. när det nu lär ske nästa gång. E bara att inse.. pallar inte att vara omgiven av en massa rå supande fjortisar med backslick som lyssnar på techno! Nej nu är jag hemma, allt är lungt och fridfullt. Jag sitter här i min morgonrock och äter äppelbitar. Jag njuter av mitt egna sällskap och att det är tyst. Godnatt

Pratade med mitt hjärta

Vi ringdes nyss och hans underbara röst rann in i mina öron. Kan man vakna på ett bättre sätt än att höra sin lilla sötnos säga "Hej.. är det mitt lilla hjärta som ringer" ? Solen skiner här idag, jag drack nyss en milkshake nu ska jag träna lite sporadiskt och sen ska jag och mamma in till kristinehamn och köpa nya gympa skor. Mina förra luktade så illa att jag inte äns vågade låta hjärtat lukta i dom. Jag längtar så hemskt mkt till jag ska få bo med hjärtat. Att få laga mat ihop är så mysigt, och att somna i tv soffan. åå. Nej nu ska jag inte sitta här och dagdrömma. pusss


En stor puss till mitt hjärta

En stor puss till mitt hjärta

Varför är varje minut med dig fantastisk?

I helgen har vi f rå omvarandra igen. Och jag bara älskar att vara med dig. I fredax spelade vi spel med Pettson, i fredax tränade vi, såg Henke larssons match på kvarterspubben, gick en liten öl-pup runda, fikade, såg götakanal, på söndagen tränade jag, vi solade, lagade god rotmos med korv, sov en timme i ditt knä, såg din hockey match, du gjorde 2 mål och fick vara med i tidningen. Idag var jag tvugen att lämna dig och som alltid känns det inte kul. Jag skulle vilja träffa dig 24/7. Du är underbar. När du vaknar och pussar mig, när du sätter shampo i mitt hår, när du står och diskar och ser så söt ut. Jag älskar att se dig djup in i ögonen, jag älskar att pussa på dina axel. Vet du om att du är det bästa som finns!? att inget som går och lever kan komma i närheten av dig!? jo så är det faktiskt. Att jag får vara tillsammans med dig är något helt enormt. Jag kan inte fatta vad jag har gjort för att förkäna det. Nu dröjer det 1,5 vecka tills vi ses. Och jag kommer att bli tokig av längtan. Men efter jag krossat några rutor och slitit mitt hår så kommer du och det är det viktigaste. Att du kommer. Att du tycker om mig. Även om du är massor med mil bort och jag inte kan känna din lukt eller se dina stora ögon, så finns du alltid i mitt hjärta och så fort jag blundar.. ja då vet du vad jag ser.. Ibland räcker ord inte till när man ska beskriva en känsla. och så känner jag nu. Att dela en minut med dig vore värt varje uppoffring, att dela en timme är värt varje pust, att dela ett liv med dig vore allt. Godnatt Christian Johannesson

Pusslilipuss

Pusslilipuss


Men är det mitt lilla hockey hjärta?

Men är det mitt lilla hockey hjärta?


2 månader, och 8 dagar med dig

Oj vad jag har haft tur som har träffat dig. Idag är det den 11:te och om cirkus 1 månad (den 13 feb) fyller jag 21. Hur gick tentan då.. glömde jag ju säga... kommer verkligen hänga på håret om jag klarade det.. vill ha klarat den.. men känns tveksamt eftersom jag klanta mig på nästsista och körde på den sista.. men de övriga gick strålande så vi får helt enkelt se.. 48 är max poäng. På första frågan kanske jag fick 5, 4, 3,4,2 =18 och på den andra 4, 0, 1, =5 18+5= 23... godkännt tror jag är 26... kommer ligga verkligen på gränsen! Om jag klarar den ska jag....hm.. måste vara nått bra..

"Jag är glad i dig"

"Jag är glad i dig"


Jag saknar dig så mycket

Oj vad jag saknar dig, oj vad jag tänker på dig! Du är det bästa som finns! jag vill bara åka till dig nu!!! tanken flög genom mitt huvud att åka till dig nu bara för att ge dig en kram. puss

Bara till dig mitt hjärta en liten puss från mig

Posé ala Desiree


En puss är allt...

Ge mig en puss även om den bara är i luren

Rakt i örat, några smack, av kärlek ifrån dig

Även om jag drömmer, känns du mera nära,

Om jag blundar finns du här hos mig.

 ________________________________

Idag har jag listat vad jag älskar med dig.

  1. Att bita dig i vaden när du står i duschen
  2. Att bita dig i rumpan när du står i köket
  3. Att bita dig i näsan när du ser så där valp söt ut
  4. Att bita dig örat när jag blir lite vild och galen
  5. Att bita i foten när du minst anar det.

Hur många killar?

Hur många killar ställer om hela sin kost för sin tjej? hur måna killar följer sin tjej till stationen varje gång hon ska åka hem? Hur sitter bakis och väntar medans tjejen tränar? Hur många killar shamponerar tjejens hår? hur många killar kliar och stryker över ryggen? Hur många killar kan göra en snaggely dans? hur många killar behandlar sin tjej som en prinsessa? ... Fan va jag är lyckligt lottad!

Jag är den lyckligaste tjejen i världen!

Jag är helt galet lycklig för jag har världens finaste kille! Christian du är bäst!