Risig och trött


Nostalgi från Värmlandsskogar
Eftermiddagen i går kände jag mig uttråkad och raslös. Hadde behövt träna eller göra något ansträngande för att få utlopp för min överskottsenergi. Jag messade Kaja och Susanna och frågade om de var taggade på en kvällspromenad. När jag kom utan för dörren insåg jag att det var iskalt ute och att det inte hjälpte att jag hadde tre lager av strumpbyxor. Så jag smade Susanna och sa att jag kunde komma över och hjälpa henne med tvätten i stället. ...I slutändan blev det ingen tvätthjälp, bara mysigt skvallrande i soffan och vilket var byde mysig och välbehövligt. Vid halv nio kom hjärtat hem och lockade hem mig på kvällsfika. Sen bjöd kvällen på efterlyst och sporten.


Nu är det morgon och ny dag. Solen tittar fram mellan molnen. Jag känner mig enormt sliten idag. Min kropp är i dvala och trotts att jag tog en liten sovmorgon till 8 så är jag allt annat än fräsch. Har suttit nu i 1h och tittar på duschen, men jag orkar inte röra mig en meter. Jobbiga förkylning kan du inte bara ge dig! Men jag ska inte klaga, lite huvudverk, lite ont i nacken, lite rost i halsen är något man kan överleva. Men segheten är nog det värsta just nu.
I kväll får vi se vad som händer, har bjudit över EM (äntligen) på kvällsmys, men igår fick jag påminnt något som jag helt glömt bort att mina (förhoppningsvis bliviande) svärfar fyller år idag och att jag och hjärtat är bortbjudna på tårtkalas. Så vi får se hur det blir i kväll, har ännu inte pratat med EM och bestämt något.

Vad tycker du om det jag skrivit?

Skriv till mig:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback