Första gästerna anlände


Vid halv sju kom de första gästerna. Det var Johanna (bredvid mig) och
Atena. Samt johannas kompis Erik (fotograf av denna bild)  tillsammans
tog vi oss ett glas rött och hadde det jätte trevligt medans karlarna stökade.

Det gick ingen nöd på oss för det fanns både vin och snacks.

vid kvart över sju hadde alla middags gäster kommit. Atena, johanna,
Erik, Susanna, Andreas (kocken), mamma, Hjärtat(kocken), och EM.
Till förrätt blev det oxsvanssoppa. Den var såå god!

Men man får säga vad man vill för varmrätten var huvudnummret helt klart.
En Kalvfärsbiff, med jordärtkocksås, och mögelost rostad äppelpotatis med ärtskott.
Det var så gott, så gott, så gott. Det var precis var jag var sugen på. Finare husmanskost
lagad med kärlek ochv värme. Älskar kalvfärs, älskar jordärtkocka och ungsrostade
rotfrukter är sagolikt. Jag kännde mig som att jag var i sjunde himmelen. Jag har det
så lyxigt tänk att få en sådan här pang middag på sin födelsedag. Jag är nästan mållös.
För imponerar inte en blodig biff och en rödvinsås, oavsett om det vore krokodilkött, nej
för att imponera på mig krävs det att maten pressenteras med fines. Den ska vara vällagad,
kryddorna ska vara balaserade, det ska vara rätt konsistens, färg och det ska ha krävs ett
viss mått av skicklighet för att ha fått ihop det. Att steka en biffa kan många..


Vad tycker du om det jag skrivit?
Postat av: Erika

Vilken trevlig fest! Grattis så mycket i efterskott!


Skriv till mig:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback