Blåbär och frissbeeeeegolf


Igår fick jag sluta vi halv 12 från jobbet. Och jag fick gå hem med full betalning - helt underbart! Alla i personalen skulle få en bonusdag. Jag tog ut min direkt. (Solen strålade , hjärtat var hemma på semester och jag var less på att jobba - perfekt!) jag och hjärtat åkte upp till Delsjö området och tog en sväng upp runt östra långevattnet.

Sen åkte vi hem, lagade buchetas och grekisksallad, samtidigt som vi såg på Gone baby gone. (En jätte bra film, med Ben Afflecks lillebror i huvudrollen, En triller som får 4 stjärnor av mig)

Sen åkte vi och plockade blåbär. Eller rättare sagt jag plockade blåbär och hjärtat låg på en sten i solen och läste GT.

Sen åkte vi hem svängde ihop en kalas god Brockoli och Chevre paj som vi avnjöt med ett glas Masi. Vid 9 tiden åkte vi spelade 18 hål frissbeeeee golf. Var jätte roligt. Var första gången för mig.. och man kan lungt säga att jag inte var någon tallang. Men det var avkopplande och mysigt.

Trevligt att gå runt i mycket varierande terräng. Nu är det onsdag och jag är ledig. Det ska bli en toppen dag idag, stålade sol och mellan 25-30 grader. Kände redan det när jag gick på min powerwalk i morse vid halv 6. Planen för dagen är att först åka och träna på gymmet, och nu ska jag komma i gång ska jag lova er.. jag ska slita järnet och svettas sönder. Sen ska vi hem äta en snabb lunch och sedan i väg och träffa Hjärtats mormor och gå en promenad med lilla Dante (Hjärtats föräldrars hund) sen vid 6-7 ska vi och grilla med Matilda och hennes pojkvänn Robin. Mycket aktiviter alltså! Precis i min smak!!!

Vad tycker du om det jag skrivit?

Skriv till mig:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback